Starbucks zamlara doyamadı! Kahve keyfi yapmakta lüks oldu! Fiyatları gören geldiği gibi geri gitti

Starbucks zamlara doyamadı! Kahve keyfi yapmakta lüks oldu! Fiyatları gören geldiği gibi geri gitti

Dünyaca ünlü kahve zinciri markası Starbucks yine zam açıklamalarıyla gündemdeki yerini aldı. Birçok kişinin uğrak noktası olan Starbucks Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Yeni fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. İşte Starbucks güncel fiyatları…

Hem Türkiye'de hem de dünyada birçok kişinin tercihi olan kahve zinciri markası Starbucks fiyatlarıyla cep yakıyor. Kahve keyfi yapmak isteyen vatandaşların ilk tercihi Starbucks olurken güncel fiyat listesi de herkesi şaşırttı. Kahve içmek de artık lüks bir hale gelirken küçük boy filtre kahve fiyatı 39 TL, orta boy fiyatı 44 TL, büyük boy fiyatı ise 49 TL'ye kadar yükseldi. İşte Starbucks güncel fiyatları…

KAHVE FİYATLARI DA CEP YAKIYOR

2023 yılı ile birlikte zam haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Yaz için geri sayım devam ederken Mayıs ayında fiyat listeleri de sil baştan değişti. Birçok kişinin tercih ettiği dünyaca ünlü kahve zinciri markası Starbucks fiyatlarını güncelledi. Zamlı fiyatlarla karşılaşan müşteriler ise neye uğradığını şaşırdı.

sturbucks-filtre-kahve.jpg

Küçük boy filtre kahve fiyatı 39 TL'ye yükselirken, orta boy filtre kahve fiyatı 44 TL, büyük boy filtre kahve fiyatı ise 49 TL'den satışa sunuluyor.

sturbuks-americano.jpg

Açıklanan zamlı listede Americano'nun küçük boy fiyatı 42 TL, orta boy fiyatı 47 TL, büyük boy fiyatı ise 53 TL olarak görüldü.

sturbucks-white-chocolate-mocha.jpg​​​​​​​

Tercihini White Chocolate Mocha'dan yana kullanan müşteriler ise küçük boy için 63 TL, orta boy için 72 TL, büyük boy için 80 TL ödemek durumunda kaldı.

starbucks-berry-hibiscus-refresha.jpg

Starbucks'ın en çok satan soğuk lezzetleri arasında yer alan Berry Hibiscus Refresha'nın küçük boy fiyatı 62 TL, orta boy fiyatı 69 TL, büyük boy fiyatı ise 76 TL'den listelendi.

starbucks-cool-lime-refresha.jpg
Cool Lime Refresha içmek isteyen bir müşteri ise küçük boy için 62 TL, orta boy için 69 TL, büyük boy için 76 TL ödemek durumunda kaldı. Starbucks zamlı fiyat listesi şu şekildedir:

sturbucks-zamli-fiyat.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN